Program Platinum Dr. Azizan Osman

Program RYRR Akan Datang...


 8 - 10 DISEMBER 2017


 Ideal Convention Centre (IDCC),
Seksyen 15 Shah Alam, Selangor.

RETIRE YOUNG RETIRE RICH

Adakah anda bersedia untuk menggantikan pendapatan dari pekerjaan atau perniagaan anda dengan pendapatan pasif?

Kita telah diajar untuk bekerja selama berpuluh tahun dan bersara pada umur 55 atau 60 tahun. Masalahnya, ramai yang telah bersara mengikut proses ini dan mereka menghadapi masalah kesempitan wang dan terpaksa mendapatkan pekerjaan atau menceburi perniagaan yang mereka sendiri tidak mempunyai ilmu atau pengalaman, demi menampung hidup mereka selepas bersara.

Jika diberi pilihan, mahukah anda bersara dan tidak perlu bekerja lagi dalam masa 3 ke 5 tahun dari sekarang? Anda tidak perlu bekerja lagi melainkan anda memilih untuk berbuat demikian.

Apa yang akan dipelajari

 

#1

Bagaimana membuat wang bekerja untuk anda?

#2

Strategi pelaburan yang efektif untuk membina pendapatan pasif yang konsisten.

#3

Bagaimana membina pendapatan pasif sebanyak RM20, 000 ke RM100, 000 setiap bulan sehingga akhir hayat anda?

#4

Strategi membina pendapatan pasif yang dijamin akan membuatkan anda mempunyai lebih banyak masa dan wang.

#5

Bagaimana membina perniagaan yang akan bekerja untuk anda 24-jam sehari?

#6

Bagaimana memilih dan mengenalpasti pelaburan-pelaburan yang bagus?

#7

Bagaimana mengumpul kekayaan untuk disumbangkan kepada orang lain?

#8

Bagaimana mewariskan kekayaan untuk generasi yang akan datang?

Terlalu banyak strategi membina pendapatan pasif yang tidak diketahui oleh ramai di luar sana dan kebanyakan strategi ini merupakan strategi yang disimpan rapi oleh mereka yang telah mencapai kebebasan kewangan.

Program RYRR Sebelum Ini

Kehadiran Peserta RYRR Mengikut Tahun


2013

367 orang

2014

313 orang

2015

252 orang

2016

KISAH KEJAYAAN PESERTA PROGRAM RYRRNajib Assadok

- CEO, Momentum Internet Sdn. Bhd. -

Norsita Mohd Shah

- CEO & Founder, Mindaku Gagasan Pintar -

Asiah Maharam

- Pengarah Urusan, Myas Care Sdn. Bhd. -


Ini kali kedua saya hadir ke Program Retire Young Retire Rich (RYRR) dan apa yang Dr Azizan Osman kongsikan kali ini ada banyak peningkatan dan perbezaan dari tahun lalu. Sebagai seorang usahawan, saya perlu sentiasa mempunyai ilmu “wealth creation” terkini supaya keuntungan perniagaan saya dapat disalurkan ke saluran yang betul, terutamanya dalam bidang pelaburan.

Dalam Program RYRR, Dr Azizan banyak menekankan kenapa kita perlu ada keadaan kewangan yang baik. Ianya bukan untuk kita sahaja tapi untuk generasi kita. Ilmu yang dikongsi Dr Azizan membuatkan saya rasa makin teruja untuk terus ‘beranakkan’ duit keuntungan perniagaan saya, supaya dapat jadi bekal yang baik kepada keturunan saya di masa hadapan.


Tuan Hj Saiful Bin Haji Hasri

- Pemilik Kedai Emas Hajjah Halijah -


Dahulu, saya bekerja dan makan gaji. Tidak pernah terfikir pun untuk merancang kewangan disebabkan kerja makan gaji yang sangat selesa. Selepas mengikuti program Retire Young Retire Rich, kini saya sendiri membantu orang lain dari segi pelaburan dan perlindungan diri. Dengan ilmu emas dan mentor hebat Dr Azizan Osman yang terbukti berjaya, agensi kami kini berkembang pesat sehingga mencecah jualan berjuta ringgit.


Abdul Gaffaar Bin PK Hoosen

- Perunding Kewangan Takaful -


Ramai orang ada tanggapan salah tentang pelaburan. Kita ingat pelaburan hanya untuk orang yang ada duit. Tapi yang sebenarnya, kita boleh mulakan dengan jumlah minimum. Setelah kita tahu selok belok pelaburan baru kita nampak hasilnya dan bagaimana kita boleh jadikan jumlah duit tadi bertambah. Ramai juga orang ingat pelaburan adalah haram dan tidak bagus. Hanya bila ada ilmu sahaja kita akan tahu dengan jelas tentang ilmu pelaburan.

Apa yang lebih menarik, dalam Program Retire Young Retire Rich (RYRR) dari awal lagi Dr Azizan Osman dah tekankan apa tahap-tahap kewangan yang ada dan di mana tahap kita sekarang. Bila kita dah tahu di mana tahap kita, barulah mudah untuk kita tentukan berapa yang kita mahu dan bagaimana cara untuk kita capainya. RYRR, bukan setakat ilmu kaya dunia, Dr Azizan juga tekankan bagaimana kekayaan yang kita ada dapat bantu kita buat lebih banyak kebajikan dan bantu orang lain.


Dr. Noorul Amin

- Pengarah Urusan, Beyond Medicare Sdn Bhd -

PROGRAM ini DIKENDALIKAN OLEH

Hubungi Pegawai Khidmat Pelanggan Platinum

Sekiranya mempunyai sebarang pertanyaan atau memerlukan penjelasan, sila hubungi pegawai kami atau boleh masukkan maklumat dan keterangan pertanyaan pada ruangan kosong.

016-261 4450

platinum@richworks.com.my

Wisma Richworks, No. 77, Jalan Badminton 13/29,
 Seksyen 13, 40100 Shah Alam,
  Selangor.

Kami akan bantu anda

Hakcipta Terpelihara © 2017 | Richworks International Sdn. Bhd. (909099-W)